Lactalbumina SipCarp este o proteină lactică de cea mai bună calitate, cu un conținut proteic de peste 88%, furnizând astfel mixurilor sau nadelor un profil aminoacidic ridicat.
Este cel de-al doilea compus proteic al laptelui după caseină. Conține două categorii principale de proteine: lactalbumină și lactoglobulină. Se folosește în nadele cu valoare proteică ridicată împreună cu alte proteine lactice cum ar fi caseinele și proteinele de zer sau chiar în locul lor.
Datorită proteinei calitativ superioare, comparativ cu alte proteine lactice, lactalbumina asigură o doză mai mare de aminoacizi esențiali necesari crapului.
Doza recomandată: 50-200g/kg mix
- 1kg
Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene.
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei